СУПЕР ГРАПАВИ НИТРИЛНИ РЪКАВИЦИ

Новите супер грапави нитрилни ръкавици на Chamäleon са много гъвкави, без силикон и без пудра. Те са устойчиви на разтворители и защитават от  кожни възпаления. Ръкавиците имат специална структура на върха на пръстите, позволяваща отлично захващане на мокри и мазни повърхности. Тези свойства заедно с перфектната безшевна форма, гарантират безопасно захващане, докато в същото време пръстите са чувствителни на допир. Това е много важно за извършване на деликатна дейност като например боядисването с пистолет.

05.07.2018

MIRKA ABRALON®  J3/ J5

Мирка Абралон J3 и J5  са уникални мултифункционални абразиви, предназначени за изключително фин завършек както на гладки, така и на профилирани повърхности. Абралон J3 има по- висока плътност на дунапрена в сравнение с традиционния Абралон, като в същото време дебелината на подложката му е 3 мм, а на J5- 5 мм. Абралон J3 се препоръчва за дейности, целящи достигането до висок гланц, оставяйки повърхността изключително гладка. Абралон J5 се препоръчва за отстраняване на малки дефекти и изравняване на повърхността за по- добър финиш. Огъващата се тъкан позволява на водата и въздуха да преминават свободно, което прави продукта подходящ както за сухо, така и за водно шлайфане. РАЗМЕРИ НА ДИСКОВЕТЕ J3: 150мм и 77мм; J5: 150мм

Технически спецификации:

·         Покритие- Специална смола (J3 и J5)
.         Плътност на дунапрена- 62 kg/m2 (J3 и J5)
.         Дебелина на дунапрена- J3: 3mm J5: 5mm
·         Абразив- Силиконов карбид (J3 и J5)
·         Структура- Специален ABRALON® метод (J3 и J5)
·         Цвят- Сив (J3 и J5)
·         Зърненост- Р180, Р360, Р500, Р600, Р1000, Р2000, Р3000, Р4000 (J3 и J5)
·         Основа- Вплетена материя върху дунапрен (J3 и J5)
.         Свързване- Модифициран акрил (J3)

Подходящ за:

·         Автомобилната индустрия
·         Дървообработване/Металообработване
·         Производство на композитни материали
·         Корабната индустрия
·         Производство на транспортни средства
·         Строителство и декорация

Подходящи повърхности за шлайфане:

·         Синтетични материали
·         Твърда дървесина
·         Шлайфане на боя, лак, филер, грунд
·         Пластмаса
·         Мека стомана/Карбонова стомана
·         Стомана
·         Фибро стъкло
·         Неръждаема стомана
·         Медни сплави/бронз/месинг
·         Твърди повърхности
·         Алуминий
.         Кориан
.         Samsung Staron
.         L.G. Himacs
.         Karonia Mistral
.         Стъкло

22.07.2018

Какво е Golden Finish?

– Това е лесно и бързо решение за подготовка и полиране на пресни бои и лакове
– Предоставя дълготраен резултат
– Лесна за ориентиране система- само две стъпки на работа
– Една стъпка за светлите цветове
– Две стъпки за тъмни и черни цветове
– Съдържа продукти, подходящи за всички видове повърхности
– Система, подходяща за подготовка и полиране както на малки, така и на големи участъци
– Съдържа абразиви, полиращи гъби и пасти, достатъчни за постигане на отличен краен финиш!

22.03.2018

Оптимизирайте мисленето си

През годините, подготовката за боядисване претърпя някои промени. Отделните продукти и стъпки се развиха и бяха тествани, но никога фокуса не е бил насочен към цялостния процес. Следователно традиционният метод беше развит в асортимента на различни стъпки на шлайфане, следвани от шлайфане на праймер, филер, чиито стъпки са свързани с изразходване на време, често неефективно и силно зависещо от уменията на техника за постигане на висококачествен резултат.

В пълна противоположност, експертите от отдела по Изследване и Развитие на МИРКА вложиха опита на компанията, като водеща на пазара за абразиви, за да оптимизират целия процес. Резултатът е революционната нова „ Оптимизирана система за подготовка на повърхността”/ОСП/– брилянтна и лесна концепция, която е единствена по рода си и различна от всичко друго, предлагащо се на пазара днес. Всяка стъпка по отделно е .

Оптимизация на работното мястоОсвен доказаната способност на Мирка да разработва революционни продукти, в Оптимизираната система за подготовка на повърхността /ОСП/ са вложени и най- усъвършенстваните технологии на фирмата. Комбинацията от абразиви  НЕТ и СОФТ заедно с висококачествените машини, осигуряват предимства, които просто не са възможни с общоприетата стандартна система.

Правейки по- малко, достигате много повече

Оптимизираната система за подготовка на повърхността/ОСП/ представя един цялостен нов начин на мислене. Системата е разработена да отстранява с лекота боя, но без да остава дълбоки драскотини по повърхността, както при стандартните абразиви. Основната и най- важна разлика е, че нет- продуктите не се запълват и по тях не се образува остатъчен материал. По този начин се пести време, като същевременно се нанасят възможно най- малко щети върху повърхността в началните стъпки на подготовка с ОСП. Съпътстващите драскотини, оставени от абразива се отстраняват чрез шлайфане по- лесно и ефективно, което прави всички последващи стъпки по- бързи и редуцира времето, което се изисква за завършване на целия процес.

Уникално решение, което ви дава контрол

Друго ключово предимство на ОСП е, че осигурява отличен контрол. Специалната окомплектовка на продуктите и инструментите прави лесно минимизирането на работния участък и това спомага завършването на всеки етап по- бързо и ефективно. Без значение от това дали поправката е голяма или малка, тази иновативна нова система осигурява същите уникални предимства.

Това несъмнено е нов начин на мислене.Много бързо осъзнавате, че ОСП на Мирка създава невероятно усещане. Това е истинска способност за незабавно осигуряване на бързина, контрол, простота и повтаряемост през целия процес на обработка на повърхността, превръщащ традиционните методи в неефективни и остарели.

Свойства и предимства

  • Опростена система – лесна за усвояване, лесна за разбиране и лесна за ръководене
  • Внушително увеличаване на скоростта и способност за минимизиране на времето във всеки един етап от работата, което повишава продуктивността и доходността
  • По- големият контрол минимизира работната площ и намалява риска от прешлайфане
  • Стандартизираният, в няколко стъпки процес означава предвидимост, осигуряваща качество на всяка поправка
  • Ергономичните инструменти са лесни за управление и се използват дълго без да се износят
  • Използването на НЕТ-технологията в шлайфането на практика елиминира повредата, причинена от натрупване на прах и осигурява равномерен шлайф отпечатък.
  • ‘Без прах’ – помещението се запазва чисто, което спомага за намаляване риска от запрашеност в бояджийската дейност и минимизиране на необходимостта от допълнително полиране на завършената повърхност.
  • По-здравословна и безопасна работна среда за персонала

Способността да следвате просто системните параметри, повишава качеството и резултата от работата и прави допълнителните поправки ненужни.

22.03.2018

Открийте перфектния лак на De Beer

Допълвайки гамата с новия мат лак на De Beer, сега можем да Ви помогнем да създадете всяка степен на матов или гланцов финиш.

Висококачественият матов финиш изисква разработването на продукт, който да предоставя различни степени на гланц. Ето защо експертите от De Beer работиха неуморно, за да създадат най-новата технология за матов лак.

С новата система на De Beer, вече можете да достигнете до перфектния резултат бързо, лесно и ефективно като смесите двата лака заедно (този с ниска степен на гланц и полугланцовия), след това добавете специалния втвърдител и разредител и ще постигнете желаното матово покритие.

Лакът е подходящ както за частично, така и за цялостно боядисване.

DeBeer непрекъснато разработва решения, които да Ви улеснят и помогнат да успеете с всичко.

22.03.2018

Търсите ли точния цвят за мотора си?

Ако да, каталогът за мотори на De Beer е достъпен за Вас!

Този каталог съдържа мостри на най- важните цветове за мотори, базирани на оригиналните им модели.

Специалните мастила за „Candy“ ефект в комбинация с верния инструмент за откриване на цвета, предоставят една напълно завършена и впечатляваща система.

24.07.2017

CarFix нова гама продукти за авторепаратурния сектор

CarFix са продукти, създадени, за да задоволят високия професионализъм и продуктовите стандарти в авторепаратурната индустрия.

Само перфектната координация на всички материали предоставя възможност за извършване на една отлична поправка. Продуктите на CarFix се обуславят с качество, бързина, ефективност и отличен краен резултат, който би впечатлил Вас и Вашите клиенти.

29.06.2017