Gold и Q.Silver ACE multihole

Популярните абразиви на Мирка с нова MULTIHOLE конфигурация на отворите

Gold и Q. Silver Ace– абразивите с вече доказани качества с нова конфигурация на отворите.
Най- популярните абразиви на хартиена основа на Мирка, сега по- ефективни, с по- дълъг живот и по- добро прахоотвеждане. По- добро прахоотвеждане означава повишена продуктивност. По- бавното запълване на абразиви не повишава само скоростта и устойчивостта, но и подобрява качеството на получения финиш. “Не е от значение каква повърхност обработвате и каква машина обичате да използвате, мисията на Мирка е да достигнете до възможно най- добрия финиш.
Gold е продукт с дълга история, известен със своята универсалност и качествено покритие. Q. Silver Ace е керамичен абразив с превъзходно качество при изпълняване на високи цели. „Целта на Мирка през последните две десетилетия е да осигури безопасна работна среда с възможно най-малко прах, постигната главно от мрежестите продукти на Мирка, машините и системите за прахоотвеждане. Сега Мирка се фокусира върху по-нататъшното подобряване на свойствата и на хартиените абразиви, за да предостави едно пълно решение за потребителите.
За Gold и Q. Silver Ace, Mirka разработи вариант с множество отвори, за да предостави максимално извличане на праха, по-голяма ефикасност, качество и живот, в сравнение с традиционните абразиви от хартия и други многобройни видове на пазара.
Gold и Q. Silver Ace 150 mm сега и в нова конфигурация- 37 отвора за по- едрите размери и 121 отвора за фините.
Публикувано: 01.08.2018 год.