Chamaeleon- антикорозионни покрития

Chamaeleon- gravexCHAMÄLEON Шагре Gravex Premium – бяло, сиво и черно. Еднокомпонентен висококачествен HS протектор срещу камъчета, предназначен за авторепаратурния сектор. Готов за употреба продукт, с висока покривност и без риск от протичане. Осигурява добра защита на предни и задни брони, подкалници и решетки от ръжда и пясък. Бързо съхне и не потича- има висока еластичност и пластичност и предоставя отлична звукова изолация. Може да се боядисва с всякакъв тип боя.

Chamaeleon- 710CHAMÄLEON 710 Битум антикор (за нанасяне с четка). Уникалната смесица на суровините и специалната обработка дава като резултат продукт с адхезия върху най-срещаните повърхности, който осигурява отлична защита. Продуктът трябва да се използва при температури между 15 ºC и 35 ºC. Осигурява отлична дълготрайна защита срещу ръжда и камъчета и има заглушаващи звука свойства. Защитава металните повърхности от корозия- покритие, специално разработено за нанасяне върху автомобили– долната част на пода, вътрешната част на калници, части от шасита, рамки и т.н. Не се нанася върху части от спирачната или отходната система. Може да се нанася върху гол метал, но за допълнителна защита е препоръчително да се нанесе антикорозионен грунд. Лесно се нанася, не изменя формата си след изсъхване. Устойчив на вода, солена вода, киселини и основи. Съвместим с оригинални PVC покрития. Може да се покрива само с битумни продукти (не може да се боядисва).

Chamaeleon- полиуретанов уплътнителCHAMÄLEON Полиуретанова уплътняваща паста: черно, сиво и бяло. Полиуретановият уплътнител се използва за фиксиране на заварени автомобилни елементи. Бързо съхне и осигурява отлична адхезия върху необработени повърхности. Не се напуква и притежава висока еластичност. Може да се запечатва с всякакъв тип боя отгоре.

 

 

CHAMÄLEON 764 Уплътняваща паста за нансяне с четка. 1К уплътнител за нанасяне с четка се използва за фиксиране на заварени автомобилни елементи. Бързо съхне и осигурява отлична адхезия върху необработени повърхности. Не се напуква и притежава висока еластичност. Може да се запечатва с всякакъв тип боя отгоре.

 

 

CHAMÄLEON 741 Защитна боя за каросерии е високоустойчива 2K полиуретаново-акрилна боя против надраскване, предназначена за каросерии, както и за всички високо експлоатирани повърхности на търговски автомобили, джипове, каравани, ремаркета. Освен високата износоустойчивост, продуктът осигурява изключителна механична и химическа устойчивост и отлично запълване. Нанася се лесно, поставена е в еднолитрова опаковка за пистолет – просто добавете 250 мл втвърдител, разклатете енергично и поставете на пистолета, за да започнете да нанасяте.

Свойства:

  • Висока устойчивост на UV лъчи и атмосферни влияния
  • Отлична устойчивост на удари и надраскване
  • Висока устойчивост на горива и масла
  • Отлична устойчивост на вода
  • Намалява шума
  • Краткосрочна температурна експозиция: 180°C
  • Постоянна температурна експозиция: 150°C