House of kolor- paint

Shimrin 2Shimrin2® Basecoat System
Shimrin2® е система от бази, създадена от House of Kolor. База S2-00 Trans Nebulae е началото на всички Shimrin2® ефекти, превръщайки я в сърцето на продуктовата система Shimrin2®. Разнообразните компоненти от серията бази S2 FX Karrier се използват, за да създадат директен ефект без пигменти, а серията бази KBC Kandy са трислойни или повече. Стилът на цветовете преминава от класическите фаворити като Galaxy Gray, Solar Gold, и Planet Green, до най- новите тенденции при цветовете като Eclipse Orange, Solarflair Red, Lunar Yellow, и Mayan Magenta. Тези нови FX Karrier бази комбинирани с 40 различни S2-FX ефекти ще накарат очите ви да „изскочат“ от дълбочината на ефекта, а Kandy базите са като микроскопично шлифовани пигменти, предоставящи пълен спектър от цветове, охарактеризирани с най- напредничавите производствени техники, иновативна химия и здраво полимерно инженерство. Shimrin2®Karrier бази са система от  бази, които са съобразени с VOC стандартите.

Solid bacesShimrin2® Solid Bases (S2-25 и S2-26)
Shimrin2® S2-25 Блестящо черно и S2-26 Ярко бяло са универсални Shimrin2® бази, които могат да се използват като финиш, като основа за Shimrin2® стандартните бази и базите Kandy Basecoats, а също така и като различни комбинации. Най- блестящият черен цвят и най- яркият бял са, и трябва да бъдат на работната маса на всеки бояджия. Shimrin2®  Solid бази са система от  бази, които са съобразени с VOC стандартите.

Kandy basecoatShimrin2® Kandy Basecoat (KBC) System
Разнообразието от компонентите S2 FX Karrier серия бази, в комбинация с богатите концентрати Kandy (KK) и 40 различни ефекти S2-FX създават невероятна бистрота, дълбочина и яркост на цветовете, достигнати от лесната за нанасяне двуслойна система База/Лак. Shimrin2®  Kandy бази са система от  бази, които са съобразени с VOC стандартите.

FlakesFLAKES (F, MF, and UMF)
Полиестерните ефектни частици на House of Kolor Ви дават възможност да добавите ефект към всяка боя или лак. Те са ултра- тънки, падат гладко на повърхността и имат уникален блясък! Можете да ги добавите към лака или към пъстрите Kandy бази за допълнителен ефект. Полиестерни ефектни частици има в многообразие от цветове  и са достъпни в три различни размера: едра частица, фина  частица и дори ултра фина частица.

Metalic basesSHIMRIN® METALLIC BASES (BC and FBC)
Едър и ултра фин металик, който предоставя пълно покриване в 3-4 слоя. Може да се нанесе лак за краен финиш или да се използва като база за пъстрите Kandy цветове. Със своята уникална и неповторима структура, те създават невероятен ефект и се надлакират с акрилен лак.

Kameleon basecoatKAMELEON® KOLORS (KF)
Хамелеонът е  боя, която променя цвета си, в зависимост от различните ъгли, от които автомобилът се наблюдава. Заоблените повърхности и острите ъгли по един и същи начин акцентират върху уникалността на хамелеоните на House of Kolor. Хамелеоните са много лесни за нанасяне и трябва да бъдат запечатани с акрилен лак.

KD3000KD3000 Series Kustom DTS Foundation Surfacer Sealers
KD3000 е хибриден двукомпонентен епоксиден праймер, създаден за нанасяне директно върху метал ,използва се и като грунд,и като пълнещ филер. Достъпен е в 6 различни цвята, които могат да бъдат оцветявани в още по- голяма гама цветове. KD3000 е първата и безпрецедентно най- добрата система от основи. KD3000 притежава отлична адхезия, антикорозионна защита, кратко време за съхнене и е лесна за шлайфане. Този грунд/ филер съдържа много малки количества летливи органични съединения, както и вредни за замърсяване на въздуха разтворители и не съдържа изоцианати. Серия KD3000 може да се нанася директно върху  нанесен транспортен грунд, използван от производителите на автомобили, гола стомана, алуминий, фибростъкло, галванизирани повърхности и различни пластмаси. KD3000 има изключителна адхезия, високоизграждащи свойства, невероятна здравина и устойчивост, които го правят правилния  избор за добра основа и отличен дълготраен финиш.