Maston- hammer ефект

Maston Hammer ефект е предназначен за нанасяне върху всички метални повърхности и е подходящ както за вътрешна, така и за външна Finlandупотреба. Това е боя „всичко в едно“, което означава: защита срещу ръжда, грунд и боя в едно. Оставя гланцов, твърд и износоустойчив финиш само с едно нанасяне. Може да се полага върху нов и стар метал и дори директно върху ръжда. Също е изключително лесно да се боядиса и вече обработено с боя желязо и стомана. Боята е подходяща и за дървени повърхности.

Подготовка: 

  1. Отстранете вече шупналата ръжда и люспите боя от обработваната повърхност, с помощта на стоманена четка.
  2. Премахнете силиконите и праха, чрез обезмасляване.
  3. Внимателно подсушете от обезмаслителя преди боядисване
  4. Разбъркайте боята внимателно преди употреба и между нанасянията също

Боядисване:

  1. С четка- използвайте широка четка. Нанесете боята на дебел равномерен слой, застъпвайки линиите на движението на четката. Завършете повърхността с леки щрихи. Нанесете още един слой, ако е необходимо в рамките на 2-8 часа или след 8 дни (+20°С), съхнейки самостоятелно.
  2. С валяк- използвайте валяк с естествени влакна. Покрийте повърхността неравномерно. Разредете боята с нефтен спирт, ако е необходимо.

Покривност: Зависи от предмета и метода на нанасяне- около 5-6 m2/l.

Разреждане и почистване на инструмента: спирт или ксилол

Време за съхнене: На допир: 2 часа; Пълно съхнене: 24 часа; Следващ слой: в рамките на 2-8 часа или след 8 дни (+20°С), съхнейки самостоятелно.

Предлагат в цветове: черно, бяло, сребристо и кафяво и разфасовка от 750 мл