Maston- декоративни бои на спрей

 

Maston ChromeMaston декоративен спрей хром е боя с изключителен гланц, предназначена за вътрешна употреба. Оставя повърхността блестяща, Finlandсъхне бързо и покривността му е отлична. Подходящ е за дърво, метал, стъкло, както и повечето изкуствени повърхности. Тъй като се използва за декоративни цели, боята се износва по- бързо от обикновената и не се препоръчва за външна употреба, поради ограничената и устойчивост на атмосферни влияния. Препоръчително е нанасянето на декоративен спрей лак отгоре за по- добра устойчивост, но върху вече добре изсъхнала повърхност.

 

 

 

 

 

Coop-goldMaston декоративен спрей със златист хромиран ефект е боя с изключителен гланц, предназначена за вътрешна употреба. Оставя повърхността блестяща, съхне бързо и покривността му е отлична. Подходящ е за дърво, метал, стъкло, както и повечето изкуствени повърхности. Тъй като се използва за декоративни цели, боята се износва по- бързо от обикновената и не се препоръчва за външна употреба, поради ограничената и устойчивост на атмосферни влияния. Препоръчително е нанасянето на декоративен спрей лак отгоре за по- добра устойчивост, но върху вече добре изсъхнала повърхност.

 

 

 

 

 

GoldMaston декоративен спрей с меден хромиран ефект е боя с изключителен гланц, предназначена за вътрешна употреба. Оставя повърхността блестяща, съхне бързо и покривността му е отлична. Подходящ е за дърво, метал, стъкло, както и повечето изкуствени повърхности. Тъй като се използва за декоративни цели, боята се износва по- бързо от обикновената и не се препоръчва за външна употреба, поради ограничената и устойчивост на атмосферни влияния. Препоръчително е нанасянето на декоративен спрей лак отгоре за по- добра устойчивост, но върху вече добре изсъхнала повърхност.

 

 

 

 

 

deco laquerMaston декоративен лак на спрей е специално разработен за нанасяне върху хромираните, златни и медни ефектни бои на Maston. Предназначен е за по- добра защита и устойчивост на надраскване, климатични условия и износване на декоративните бои. Образува тънък слой, който защитава ефектните цветове от атмосферни влияния. Нанася се върху напълно изсъхнала боя.

Внимание! Белезникавият цвят на лака става безцветен, когато изсъхне.