Спрейове

WASH PRIMERChamaleon 1К Wash Primer 400мл предоставя отлична адхезия върху полиран метал, стомана и т.н. Активните антикорзионни пигменти осигуряват оптимална защита срещу ръжда. Преди нанасяне на боя или лак, Wash Primer задължително трябва да бъде запечатан отгоре с филер или 2К грунд. Инструкции за употреба: Трябва да се премахне ръждата, да се почисти добре повърхността от прах и всички замърсявания и след това да се шлайфа. Следва обезмасляване и подсушаване. Преди употреба спреят трябва да се разклати добре около 2 минути. Съхненето е около 15-20 минути при температура 20°С. Покривност: 1 кв.м.

 

 

 

 

EPOXY PRIMERChamaleon 1К Епоксиден грунд 400мл, предназначен за нанасяне върху стомана, поцинкована ламарина, алуминий и анодизиран алуминий. Осигурява отлична антикорзионна защита и има изключителна адхезия към повърхността. Съхне бързо, възможно е нанасяне мокро в мокро и осигурява добра изолация от влага. Инструкции за употреба: Металните повърхности трябва да бъдат добре почистени и обезмаслени, а за фибростъкло е необходим препарат за пластмаса. За най- добри резултати и по- голяма устойчивост отгоре може да се нанесе и двукомпонентен епоксиден грунд. Покривност: 1 кв.м.

 

 

 

 

 

BITUMEN SPRAYChamaleon Битум на спрей 500мл е висококачествена защита за долната част на автомобила. Характеризира се с много добра еластичност, отлична адхезия, изключителна антикорзионна защита и шумоизолация. Битумът е устойчив на вредни климатични условия и слаби киселини и основи. Инструкции за употреба: След добре почистена и обезмаслена повърхност, нанесете покритието на не повече от два тънки слоя от разстояние 25-20 см. Покривността е от 2 до 3m².

 

 

 

 

 

BUMPER SPRAY BLACKChamaleon Боя за брони черна 400мл е предназначена за нанасяне върху броните на автомобила, като запазва оригиналния им релеф и структура. Притежава отлични характеристики като много добра адхезия, изключителна покривност и устойчивост на надраскване, химични вещества и външни климатични условия. Инструкции за употреба: Трябва повърхността да бъде почистена, обезмаслена и суха. Преди употреба, спреят трябва да се разклати добре в продължение на 2 минути. Боята се нанася на разстояние от 25-30 см на няколко тънки слоя, докато се постигне желания резултат. Покривността на един флакон е  2 брони.

 

 

 

 

BUMPER SPRAYChamaleon Боя за брони сива 400мл е предназначена за нанасяне върху броните на автомобила, като запазва оригиналния им релеф и структура. Притежава отлични характеристики като много добра адхезия, изключителна покривност и устойчивост на надраскване, химични вещества и външни климатични условия. Инструкции за употреба: Трябва повърхността да бъде почистена, обезмаслена и суха. Преди употреба, спреят трябва да се разклати добре в продължение на 2 минути. Боята се нанася на разстояние от 25-30 см на няколко тънки слоя, докато се постигне желания резултат. Покривността на един флакон е  2 брони.

 

 

 

 

PRIMER GREYChamaleon грунд сив 500мл е предназначен за нанасяне върху обработени и необработени повърхности като: метал, дърво, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. Той е съвместим с всички видове бои (нитро, алкидни, акрилни и др.) Притежава отлични характеристики като бързо съхнене, отлична покривност и пълнещи свойства, антикорзионна защита и позволява както сухо, така и водно шлайфане. Инструкции за употреба: Трябва повърхността да бъде почистена, обезмаслена и суха. Преди употреба, спреят трябва да се разклати добре в продължение на 2 минути. Боята се нанася на разстояние от 25-30 см на няколко тънки слоя, докато се постигне желания резултат. Покривността на един флакон е около 2m².

 

 

 

PRIMER BLACKChamaleon грунд черен 500мл  е предназначен за нанасяне върху обработени и необработени повърхности като: метал, дърво, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. Той е съвместим с всички видове бои (нитро, алкидни, акрилни и др.) Притежава отлични характеристики като бързо съхнене, отлична покривност и пълнещи свойства, антикорзионна защита и позволява както сухо, така и водно шлайфане. Инструкции за употреба: Трябва повърхността да бъде почистена, обезмаслена и суха. Преди употреба, спреят трябва да се разклати добре в продължение на 2 минути. Боята се нанася на разстояние от 25-30 см на няколко тънки слоя, докато се постигне желания резултат. Покривността на един флакон е около 2m² .