Специални спрейове

zinc_spray_finChamaleon спрей цинк 400мл, представлява студено галванизиран цинк, който осигурява отлична защита срещу ръжда на всички повърхности от метал като: автомобили, въздушни системи, врати, машини, метални контейнери, тръби, огради и др. За нанасяне върху поцинковани повърхности е необходимо използването на цинков спрей- алуминий. Цинковият спрей се характеризира още с изключителна устойчивост на температура до 600°C и е идеален за метални повърхности, изложени на външни атмосферни условия. Съдържа над 90% твърдо вещество в сухия слой и издържа на високи температури около 8-12 часа. Покривността на един флакон е около 1 м2.

 

 

 

zinc-alu spray_finChamaleon спрей цинк- алуминий 400мл, представлява студено галванизиран цинк, предназначен за поцинковани повърхности, повредени при шлайфане, пробиване, превозване и т.н., при които е необходимо доближаване до цвета след поправка. Осигурява отлична защита срещу корозия на необработени метални повърхности. Подходящ е и за някои видове алуминий. За по- големи повърхности е необходимо използването на цинковия спрей. Цинковият спрей- алуминий се характеризира още с изключителна устойчивост на температура до 300°C и е идеален за метални повърхности, изложени на външни атмосферни условия. Съдържа над 90% твърдо вещество в сухия слой и издържа на различни температурни амплитуди. Покривността на един флакон е около 1,5 м2.

 

 

 

400171#1_ZincMaston Zink DIN 50.976 400мл е бързосъхнещ, антикорзионен продукт с отлична адхезия, подходящ за нанасяне върху всички метални повърхности. Съдържа 95% чист цинк и 5% синтетична смола. Препоръчва се за всякакъв вид поправки: за нанасяне върху повредени поцинковани повърхности и въртящи се части и зони, които трябва да бъдат защитени от корозия.

 

 

 

 

 

400172#1_Aluminium_ZincMaston Zink Алуминий 400мл е бързосъхнещ, сребрист, антикорзионен продукт с цвят, идентичен на топло галванизиран цинк. Съдържанието на цинк и епоксидна смола осигуряват отлична защита срещу ръжда. Препоръчва се за всякакъв вид поправки: за нанасяне върху повредени поцинковани повърхности и въртящи се части и зони, които трябва да бъдат защитени от корозия. Върху покритието могат да се нанасят почти всички видове боя.

 

 

 

 

backlight blueMaston транспарантен спрей за стопове син е подходящ за много видове повърхности, като целта е да се придаде цвят и в същото време да се запази прозрачността на повърхността. Ако обектът за боядисване има структура, то тя ще бъде видима и след нанасянето на боята. Продуктът е специално разработен за пластмасови части , но подсилва адхезията на боята и лака на всички останали повърхности. За постигане на по- голяма адхезия върху твърди пластмасови части нанесете основа. Примери с подходящи повърхности за нанасяне: транспарантни пластмасови покрития, стъкло, лампи, крушки, метали и т.н.

 

 

 

HouseholdMaston спрей за бяла техника 60% гланц е висококачествена, бързосъхнеща акрилна боя за вътрешна и външна употреба. Подходяща е за дърво, метал, твърда пластмаса, камък, стъкло, бетон и др. Съдържа боя и грунд, а това характеризира продукта с висока покривност. Времето за съхнене е около 5 минути.