Технически спрейове
Penetrating oilChamaleon дълбокопроникваща смазка 
е ефективно средство за премахване на ръжда, като прониква дълбоко и предотвратява корозията и влагата. Предназначена е за използване върху: отвертки, болтове, гайки, вериги, колела, лагери, ключалки, градински съоръжения и инструменти. Разклатете добре преди употреба.

 

 

 

 

 

 

Multi sprayChamaleon мулти-спрей универсална смазка е висококачествено универсално средство за защита и смазване на метални и пластмасови части. Продукт, предназначен за премахване на замърсявания, асфалт, восък и мазнини, като прониква дълбоко, предпазва от влага и предотвратява от корозия. Оставя защитен слой след почистване. Разклатете добре преди употреба.

 

 

 

 

 

Silicone sprayChamaleon силиконов спрей е висококачествен силиконов спрей, предназначен за нанасяне върху пластмасови и гумирани повърхности. Предоставя отлична адхезия и водоустойчивост и е изключително устойчив на външни условия, слаби киселини и бази. Предотвратява напукването на пластмасовите и замръзването и изсушаването на гумираните повърхности. Разклатете добре преди употреба.

 

 

 

 

 

Brake cleanerChamaleon спрей за почистване на спирачни апарати е висококачествен почистващ спрей за спирачни апарати с отлични разграждащи свойства, който не оставя следи, не е проводник на електричество и не предизвиква корозия. Разклатете добре преди употреба.

 

 

 

 

 

 

Universal cleanerChamaleon е универсален почистващ спрей, предназначен за отстраняване на замърсявания върху повърхности от метал и различни видове пластмаса. Не оставя следи, съхне бързо, не предизвиква корозия и почиства отлично. Разклатете добре преди употреба.