Maston- акрилни бои на спрей

Инструкции за работа с ACRYLcomp®: повърхността трябва да бъде добре почистена от прах, мазнини и замърсявания. Спреят трябва да се Finlandразклати много добре, в продължение на около 2-3 минути. Препоръчително е първо боята да се тества върху малка повърхност. Боядисването трябва да започне от края на повърхността на разстояние около 15см, като първият слой трябва да бъде тънък. Нанасяне на следващ слой- след 30 секунди до 1 минута.

ВНИМАНИЕ! ACRYLcomp® е по- дебела от обикновените бои на спрей и за да бъде добре покрита повърхността е нужно нанасянето на по- тънки слоеве. Препоръчително е да се нанесе подходящ филер или грунд ACRYLcomp® преди нанасяне на боята.

 

RAL 1001ACRYLcomp®Акрилна боя бежова гланц RAL1001 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.

 

 

 

 

RAL 1019ACRYLcomp®Акрилна боя бежова гланц RAL1019 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.

 

 

 

 

RAL 1028ACRYLcomp®Акрилна боя жълта гланц RAL1028 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.

 

 

 

 

RAL 2012ACRYLcomp®Акрилна боя корал гланц RAL2012 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.

 

 

 

 

RAL 3020ACRYLcomp®Акрилна боя червена гланц RAL3020 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.

 

 

 

 

RAL 4004ACRYLcomp®Акрилна боя лилава гланц RAL4004 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.

 

 

 

 

RAL 5015ACRYLcomp®Акрилна боя синя гланц RAL5015 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.

 

 

 

 

RAL 5018ACRYLcomp®Акрилна боя тюркоаз гланц RAL5018 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.

 

 

 

 

RAL 6013ACRYLcomp®Акрилна боя цвят маслина гланц RAL6013 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.

 

 

 

 

RAL 6018ACRYLcomp®Акрилна боя зелена гланц RAL6018 е предназначена за нанасяне върху- дърво, метал, твърда пластмаса, камък, бетон, стъкло, винил и др. Покривността на един флакон е около 3 кв.м, което е около два пъти повече от площта, която се покрива с обикновения спрей. Патентованата технология на дюзата осигурява отлично смесване на боята и втвърдителя и прави разпрашаването при работа същото, както при работа с пистолет.