Chamaeleon- спрей по RAL

Инструкции за работа: повърхността трябва да бъде добре почистена и обезмаслена. Боята се нанася на разстояние от около 25- 30см на няколко тънки слоя, докато бъде постигнат желаният резултат. Преди нанасяне на следващ слой спреят трябва да се разклати отново много добре. След употреба, ако е останало във флакона още количество боя- обърнете спрея с дъното нагоре и пръскайте около 5 секунди докато започне да излиза чист разредител и така спреят може да бъде използван отново след време.

 

RAL 1021Chamaleon Ral 1021- жълта боя гланц. Висококачествена боя за нанасяне върху обработени и необработени повърхности от дърво, метал, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. Предоставя устойчиви на атмосферни влияния цвят и блясък. Характеризира се с отлична покривност /1-1,5 m² от един флакон/ и устойчивост на надраскване. Предотвратява образуването на ръжда и има много добра адхезия.

 

 

 

 

RAL 2002Chamaleon Ral 2002- оранжева боя гланц. Висококачествена боя за нанасяне върху обработени и необработени повърхности от дърво, метал, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. Предоставя устойчиви на атмосферни влияния цвят и блясък. Характеризира се с отлична покривност /1-1,5 m² от един флакон/ и устойчивост на надраскване. Предотвратява образуването на ръжда и има много добра адхезия.

 

 

 

 

RAL 3020Chamaleon Ral 3020- червена боя гланц. Висококачествена боя за нанасяне върху обработени и необработени повърхности от дърво, метал, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. Предоставя устойчиви на атмосферни влияния цвят и блясък. Характеризира се с отлична покривност /1-1,5 m² от един флакон/ и устойчивост на надраскване. Предотвратява образуването на ръжда и има много добра адхезия.

 

 

 

 

RAL 5002Chamaleon Ral 5002- синя боя гланц. Висококачествена боя за нанасяне върху обработени и необработени повърхности от дърво, метал, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. Предоставя устойчиви на атмосферни влияния цвят и блясък. Характеризира се с отлична покривност /1-1,5 m² от един флакон/ и устойчивост на надраскване. Предотвратява образуването на ръжда и има много добра адхезия.

 

 

 

 

 

RAL 6002Chamaleon Ral 6002- зелена боя гланц. Висококачествена боя за нанасяне върху обработени и необработени повърхности от дърво, метал, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. Предоставя устойчиви на атмосферни влияния цвят и блясък. Характеризира се с отлична покривност /1-1,5 m² от един флакон/ и устойчивост на надраскване. Предотвратява образуването на ръжда и има много добра адхезия.

 

 

 

 

RAL 8017Chamaleon Ral 8017- кафява боя гланц. Висококачествена боя за нанасяне върху обработени и необработени повърхности от дърво, метал, алуминий, стъкло, камък и различни видове пластмаса. Предоставя устойчиви на атмосферни влияния цвят и блясък. Характеризира се с отлична покривност /1-1,5 m² от един флакон/ и устойчивост на надраскване. Предотвратява образуването на ръжда и има много добра адхезия.