Rubbercomp- гумирана боя на спрей

Инструкции за работа с RUBBERcomp: Повърхността трябва да бъде много добре почистена от мазнини, прах, восък и ръжда. След това Finlandтрябва да бъде идеално подсушено и след разклащане на спрея /за около2-3 минути/ се започва равномерно нанасяне на боята от разстояние- 20-30 см. Препоръчително е нанасянето на 4-6 слоя за добиване на по- голяма плътност и лесно отстраняване на боята.

 

RUBBER WHITERUBBERcomp®бяло гланц е специална боя с гумиран ефект, предназначена за нанасяне върху всякакви повърхности, която съхне без да се изпича. Нанася се изключително лесно, благодарение на патентованата дюза на спрея. Предпазва повърхността от влага, киселини, надраскване и корозия. Rubbercomp запазва еластичността си във времето, като не се напуква или деформира при тежки атмосферни условия. Боята е преминала успешно тестове при температури от -30°С до +90°С.

 

 

 

 

 

RUBBER CLEAR GLOSSRUBBERcomp®безцветен лак гланц е специална боя с гумиран ефект, предназначена за нанасяне върху всякакви повърхности, която съхне без да се изпича. Нанася се изключително лесно, благодарение на патентованата дюза на спрея. Предпазва повърхността от влага, киселини, надраскване и корозия. Rubbercomp запазва еластичността си във времето, като не се напуква или деформира при тежки атмосферни условия. Боята е преминала успешно тестове при температури от -30°С до +90°С.

 

 

 

 

 

RUBBER CLEAR MATRUBBERcomp®безцветен лак мат е специална боя с гумиран ефект, предназначена за нанасяне върху всякакви повърхности, която съхне без да се изпича. Нанася се изключително лесно, благодарение на патентованата дюза на спрея. Предпазва повърхността от влага, киселини, надраскване и корозия. Rubbercomp запазва еластичността си във времето, като не се напуква или деформира при тежки атмосферни условия. Боята е преминала успешно тестове при температури от -30°С до +90°С.

 

 

 

 

 

RUBBER METALICRUBBERcomp®сребрист металик гланц е специална боя с гумиран ефект, предназначена за нанасяне върху всякакви повърхности, която съхне без да се изпича. Нанася се изключително лесно, благодарение на патентованата дюза на спрея. Предпазва повърхността от влага, киселини, надраскване и корозия. Rubbercomp запазва еластичността си във времето, като не се напуква или деформира при тежки атмосферни условия. Боята е преминала успешно тестове при температури от -30°С до +90°С.

 

 

 

 

 

RUBBER SILVER SATENRUBBERcomp®сребрист металик сатен е специална боя с гумиран ефект, предназначена за нанасяне върху всякакви повърхности, която съхне без да се изпича. Нанася се изключително лесно, благодарение на патентованата дюза на спрея. Предпазва повърхността от влага, киселини, надраскване и корозия. Rubbercomp запазва еластичността си във времето, като не се напуква или деформира при тежки атмосферни условия. Боята е преминала успешно тестове при температури от -30°С до +90°С.

 

 

 

 

 

RUBBER BLUE GLOSSRUBBERcomp®синьо гланц е специална боя с гумиран ефект, предназначена за нанасяне върху всякакви повърхности, която съхне без да се изпича. Нанася се изключително лесно, благодарение на патентованата дюза на спрея. Предпазва повърхността от влага, киселини, надраскване и корозия. Rubbercomp запазва еластичността си във времето, като не се напуква или деформира при тежки атмосферни условия. Боята е преминала успешно тестове при температури от -30°С до +90°С.