Есклипс 99 ЕООД започва своята дейност на българския пазар през 1999 година. За това време фирмата заслужи доверието и уважението на своите партньори и клиенти, благодарение на своята ясна и честна политика за бизнес отношения, основани на взаимната изгода и удовлетвореност. С течение на времето фирмата разшири географията на своята дейност и сега има клиенти във всяко кътче на България. В нашите търговски обекти: София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора и Сливен, Ви очакват  квалифицирани специалисти, готови да Ви консултират в избора на верния продукт, който ще задоволи Вашите изисквания.

Асортиментът също се развива, като за нас винаги е било определящо качеството на новите продукти, от които се нуждае пазара. Затова наши партньори са водещи в своята област производители с огромен опит, който респектира и печели доверие.

Сега нашите клиенти винаги могат да разчитат на индивидуален подход, съобразен с техните нужди и изисквания. Необходимата им техническа консултация е навременна и професионална- такава,каквато трябва да бъде. Техническите характеристики, съпровождащи нашата стока, отразяват точно и коректно качествата на продуктите.

Спазването на сроковете за доставка е наш приоритет и Ваше право.