festool acc

All-inclusiveОт 01.04.2015 година Festool предлага All- inclusive сервиз гаранция на своите клиенти, която е валидна 36 месеца от датата на закупуване на машината. От 1-ви Април 2015 година гаранцията покрива:

  • бързоизносващите се части по машините
  • всички батерии и зарядни устройства, дори тези, закупени отделно от машините
  • защита от кражба

ТРЯБВА ДА СЪХРАНЯВАТЕ СВОЯТА ALL- INCLUSIVE СЕРВИЗ ГАРАНЦИЯ И ДА Я ПРЕДСТАВЯТЕ, КОГАТО ВИ БЪДЕ ПОИСКАНА!

При закупена и регистрирана машина за all- inclusive гаранционен сервиз , Festool предоставя възможността за нейното връщане обратно, в срок от 7 календарни дни, в случай, че машината не отговаря на очакванията на клиента. При такава ситуация, машината трябва да бъде върната с фактура или касова бележка и документ за регистрирана all- inclusive гаранция на търговеца, от който е била закупена. Машината трябва да бъде окомплектована така, както е била закупена в оригинална опаковка и в добър търговски вид.

Всички машини са застраховани срещу кражба за 36 месеца след покупката и задължително регистрирана за Festool all- inclusive сервиз гаранция. В случай на кражба, в пет- дневен срок трябва да бъде представен протокол от полицията, фактура или касова бележка и документ за регистрирана all- inclusive гаранция. След проверка за достоверността на документите, срещу цена от 200 лв, се предоставя нова машина.