Новата акумулаторна машина на Mirka

Частичните поправки и полирането на малки детайли никога не е било по-лесно – 77мм акумулаторни полиращи машини Mirka® AROP-B и Mirka® ARP-B!
Мирка разширява успешната си гама от акумулаторни машини с цел да промени процеса на финиш в автомобилостроенето. Днес ние не само представяме новите акумулаторни полиращи инструменти Mirka® AROP-B и Mirka® ARP-B, но и новия изключително прецизен абразив за частични поправки- Novastar® SR.Mats Bystedt- Портфолио мениджър в Mirka ни казва защо това е такъв ключов инструмент за производителите на автомобили:

“С новото акумулаторно решение на Mirka, получавате несравнимо удобство и ефективност”.

Както обяснява Bystedt, често срещаната болка в производствените линии е работа с маркучи или кабели, което затруднява придвижването, “но най-съвременните акумулаторни полиращи машини на Mirka предлагат лесно полиране без ограничения. Можете да се движите свободно и да свършите работата си по-бързо ”.

04.06.2019

Spralac- нова по- богата гама подготвителни продукти, разработени да доставят отлично качество!

Spralac предлага лесна за работа гама от продукти, която включва филери, лакове, втвърдители и разредители, а много скоро и китове.

Предлагани в различни опаковки за лесна употреба и съхранение, продуктите са предназначени за работа както от големите, така и от малките автосервизи.

Подготвителните продукти на Spralac са произведени от Sherwin- Williams- най – голямата компания за производство на покрития в света.

27.11.2018

Какво е Golden Finish?

– Това е лесно и бързо решение за подготовка и полиране на пресни бои и лакове
– Предоставя дълготраен резултат
– Лесна за ориентиране система- само две стъпки на работа
– Една стъпка за светлите цветове
– Две стъпки за тъмни и черни цветове
– Съдържа продукти, подходящи за всички видове повърхности
– Система, подходяща за подготовка и полиране както на малки, така и на големи участъци
– Съдържа абразиви, полиращи гъби и пасти, достатъчни за постигане на отличен краен финиш!

22.03.2018