Spralac- нова по- богата гама подготвителни продукти, разработени да доставят отлично качество!

Изборът на подходящите подготвителни продукти, които да бъдат качествени и в същото време на умерена цена, всъщност е от съществено значение за работния процес – стабилни резултати, увереност при работа, доволни клиенти и реална печалба.

Spralac предлага лесна за работа гама от продукти, която включва филери, лакове, втвърдители и разредители, а много скоро и китове.

Предлагани в различни опаковки за лесна употреба и съхранение, продуктите са предназначени за работа както от големите, така и от малките автосервизи.

Подготвителните продукти на Spralac са произведени от Sherwin- Williams- най – голямата компания за производство на покрития в света.

27.11.2018

Mirka Iridium. Стъпка напред.

Новият абразив Mirka Iridium® е резултат на години труд. Създаден по най-съвременна технология, Iridium е перфектният абразив за постигане на максимална бързина и ефективност. Само с няколко стъпки можете да постигнете идеалния финиш. Благодарение на новото прецизно покритие, абразивът не се износва лесно; той практически отблъсква прах, така че остава агресивен за дълго време. Прахоотвеждането е изключително ефективно, а работата по- удобна от всякога  с конфигурацията на отворите „multi- hole“. Просто поставете шкурката и започнете да шлайфате, без да се опитвате да напаснете отворите. От най- едрите до най- фини размери, Iridium работи еднакво добре върху меки и твърди повърхности, като предоставя скорост и агресивност.

Независимо дали вашият бизнес е свързан с репаратура, или с производство – можете да постигнете идеалния финиш по-бързо. Придвижете се стъпка напред с Iridium.

Шлайфа бързо. Отблъсква праха. Остава агресивен.

Ключови предимства

* Невероятна комбинация от керамика и алуминиев оксид за по- агресивно и ефективно шлайфане от самото начало
* Отлично стабилно качество и здравина, благодарение на нова производствена технология
* Прецизната разработка на покритието практически отблъсква праха – без отлепване от основата или запълване на абразива, не оставя кръгови следи
* Ефективното multi-hole разположение на отворите създава отлично прахоотвеждане и чиста работна среда
* Благодарение на своята основа, Iridium® предлага забележителна гъвкавост и изключителна адхезия на абразива с новата VOC система на смолата

21.09.2018

De Beer Refinish® Metallic Ultra Fine Bright

De Beer Refinish® разшири своята цветова гама с внедряването на нов тонер- ултра фин ярък металик към своите премиум бази WaterBase 900+ и BeroBase 500. Ултра финият ярък металик е лесно, бързо и точно решение за всичко: от частична поправка до цялостно боядисване.

Благодарение на изключително фините метални частици, новият металик Ultra Fine Bright дава възможност за по- фина

De Beer- ултра фин ярък металикнастройка на най-новите цветове, които изискват силно равномерно покритие, подобно на хром. Разширените цветови възможности както за водните, така и за конвенционалните системи De Beer Refinish позволяват постигането на дълбоки цветове и впечатляващи ефекти, които преди това бяха изключително трудни.

„ От частични поправки до цялостно боядисване – включително алуминиеви джанти – Metallic Ultra Fine Bright осигурява превъзходни резултати, задвижвани от надеждна технология. Нашите клиенти постоянно се сблъскват с нови предизвикателства и ние сме горди да спечелим доверието им като им представим иновативни и висококачествени решения.“

Способността за постигането на прецизност с новия компонент се фокусира върху техниката на разпръскване, спестявайки както време, така и боя. Като завършек на системата от бързи за нанасяне грунд, база и лак, De Beer Refinish Metallic Ultra Fine Bright тонер помага за постигането на оптимална производителност.

Sherwin-Williams Аутомотив формулира този нов металик с иновативна пигментна технология, която перфектно съчетава финишния резултат с блестящ огледален ефект.

24.07.2018

Novastar ™ – Ще надмине очакванията Ви.

Mirka Novastar ™ се справя и с най- взискателните за обработка повърхности с неочаквана лекота. Забележителното отстраняване на материал с по- едрите размери и отличното финишно покритие с по-фините, прави работата с Novastar ™ по-бърза и с по-малко стъпки. Novastar ™ е идеален за твърди повърхности, където е необходима агресивност. Прахоотвеждането е изключително ефективно, а конфигурацията на отворите създава допълнително удобство при работа.

Когато шлайфането е предизвикателство за Вас, позволете на Novastar да надмине Вашите очаквания.

Основни предимства:

  • Ефективно шлайфане с агресивно отстраняване на материал още от самото начало
  • Комбинацията от керамичен абразив и алуминиев оксид създава изключително устойчив продукт
  • Равномерната следа при шлайфане осигурява идеалния финиш
  • Филм основата предлага ненадмината устойчивост по ръбовете, гъвкавост и адхезия към абразива
  • Напълно водоустойчива, може да се използва за мокро или сухо шлайфане
  • Постига изключително гладък слой на твърди повърхности
  • Ефективният модел с множество отвори осигурява изключителна производителност без запълване

Novastar ™- Специално разработена за Индустриалния сектор

Поемете предизвикателството. Опитайте разликата.

С Novastar™ ние осигуряваме перфектните условия за бърз резултат. Novastar ™  е разработена по най-съвременната технология, увеличавайки ефективността и производителността. Novastar ™ отговаря на всички изисквания и отличното и представяне я прави идеалната филм- шкурка.

21.09.2018