Оптимизирайте мисленето си

През годините, подготовката за боядисване претърпя някои промени. Отделните продукти и стъпки се развиха и бяха тествани, но никога фокуса не е бил насочен към цялостния процес. Следователно традиционният метод беше развит в асортимента на различни стъпки на шлайфане, следвани от шлайфане на праймер, филер, чиито стъпки са свързани с изразходване на време, често неефективно и силно зависещо от уменията на техника за постигане на висококачествен резултат.

В пълна противоположност, експертите от отдела по Изследване и Развитие на МИРКА вложиха опита на компанията, като водеща на пазара за абразиви, за да оптимизират целия процес. Резултатът е революционната нова „ Оптимизирана система за подготовка на повърхността”/ОСП/– брилянтна и лесна концепция, която е единствена по рода си и различна от всичко друго, предлагащо се на пазара днес. Всяка стъпка по отделно е .

Оптимизация на работното мястоОсвен доказаната способност на Мирка да разработва революционни продукти, в Оптимизираната система за подготовка на повърхността /ОСП/ са вложени и най- усъвършенстваните технологии на фирмата. Комбинацията от абразиви  НЕТ и СОФТ заедно с висококачествените машини, осигуряват предимства, които просто не са възможни с общоприетата стандартна система.

Правейки по- малко, достигате много повече

Оптимизираната система за подготовка на повърхността/ОСП/ представя един цялостен нов начин на мислене. Системата е разработена да отстранява с лекота боя, но без да остава дълбоки драскотини по повърхността, както при стандартните абразиви. Основната и най- важна разлика е, че нет- продуктите не се запълват и по тях не се образува остатъчен материал. По този начин се пести време, като същевременно се нанасят възможно най- малко щети върху повърхността в началните стъпки на подготовка с ОСП. Съпътстващите драскотини, оставени от абразива се отстраняват чрез шлайфане по- лесно и ефективно, което прави всички последващи стъпки по- бързи и редуцира времето, което се изисква за завършване на целия процес.

Уникално решение, което ви дава контрол

Друго ключово предимство на ОСП е, че осигурява отличен контрол. Специалната окомплектовка на продуктите и инструментите прави лесно минимизирането на работния участък и това спомага завършването на всеки етап по- бързо и ефективно. Без значение от това дали поправката е голяма или малка, тази иновативна нова система осигурява същите уникални предимства.

Това несъмнено е нов начин на мислене.Много бързо осъзнавате, че ОСП на Мирка създава невероятно усещане. Това е истинска способност за незабавно осигуряване на бързина, контрол, простота и повтаряемост през целия процес на обработка на повърхността, превръщащ традиционните методи в неефективни и остарели.

Свойства и предимства

  • Опростена система – лесна за усвояване, лесна за разбиране и лесна за ръководене
  • Внушително увеличаване на скоростта и способност за минимизиране на времето във всеки един етап от работата, което повишава продуктивността и доходността
  • По- големият контрол минимизира работната площ и намалява риска от прешлайфане
  • Стандартизираният, в няколко стъпки процес означава предвидимост, осигуряваща качество на всяка поправка
  • Ергономичните инструменти са лесни за управление и се използват дълго без да се износят
  • Използването на НЕТ-технологията в шлайфането на практика елиминира повредата, причинена от натрупване на прах и осигурява равномерен шлайф отпечатък.
  • ‘Без прах’ – помещението се запазва чисто, което спомага за намаляване риска от запрашеност в бояджийската дейност и минимизиране на необходимостта от допълнително полиране на завършената повърхност.
  • По-здравословна и безопасна работна среда за персонала

Способността да следвате просто системните параметри, повишава качеството и резултата от работата и прави допълнителните поправки ненужни.

22.03.2018

КОМПЛЕКТ ЗА ПОЛИРАНЕ НА СТЪКЛО 77 ММ

Mirka-glass sanding kitСистемата на Мирка за полиране и шлайфане на стъкло е съставена от няколко прости стъпки и е предназначена за премахване на драскотини от обикновено и темперирано стъкло и за подновяване на стъклени повърхности в много сектори като архитектурния, автомобилния и корабния. Всяка една стъпка от процеса отнема достатъчно време, за да остави повърхността гладка и равна. Мирка не препоръчва този процес да се използва върху предни стъкла на автомобили, поради риска от оптично пречупване. 

27.04.2016