OLI-NATURA HS Professional Oil

Професионално масло без съдържание на разтворители, подходящо за основна обработка на тежко експлоатирани дървени и коркови подове, стълби и мебелни повърхности. Предлага се както безцветно, така и в различни разцветки.

Професионален HS продукт на основата на естествени масла със съдържание на почти 100% сухо вещество, което позволява насищане на дървесината само с едно нанасяне. Идеален за обработка на нетретирани, нови или прясно шлайфани дървени повърхности в интериора. Особено подходящ за дървени подове като: солидни дървени дъски, греди на селски къщи, палуби, OSB и твърди коркови подове, както и за стълби и мебелни повърхности.  Защитава дървото отвътре и създава изключително устойчива на замърсявания повърхност, която отблъсква водата, остава дишаща и запазва естествения си чар, впечатлявайки с благороден матов финиш и кадифен допир.  На практика, създава антистатична повърхност, лесна за почистване и за поправка и напълно безопасна за употреба. За да се ускори втвърдяването и да се увеличи химическата устойчивост, HS Profi Oil може да се съчетае с втвърдител HS OLI-NATURA, така че повърхността да се втвърди в рамките на един ден.

OLI-NATURA Boiled Linseed Oil

Чисто ленено масло с 0,4% сухо вещество, подходящо за обработка на интериорни и екстериорни дървени повърхности.

Лененото масло OLI-NATURA дава естествена защита на дървото. Произведено е чрез процес на леко кипене- чисто, студено пресовано ленено масло. Продуктът е 100% без съдържание на разтворители, ароматни съединения, консерванти или съставки, съдържащи кобалт. След втвърдяване се образува прозрачен водоотблъскващ защитен слой.  Цветът на дървото придобива дълбочина и топъл меден нюанс. Освен дървени мебели, врати, плотове, ламперии, греди и огради, с него могат да бъдат обработвани и теракотени плочки и коркови повърхности. Маслото е изключително подходящо дори за третиране на детски играчки и предмети, които влизат в контакт с храна.

OLI-NATURA Yacht & Teak Oil

Водоустойчиво масло за твърда дървесина с UV  защита, подходящо за основна обработка и поддръжка на палуби, тераси и градински мебели.