OLI-NATURA Scandic-Oil

Натурална комбинация от вода и масло, за покритие на подове, стълби и мебели от дърво. Подходящо за интериор, с нормална степен на експлоатация.

Без съдържание на разтворители, OLI-NATURA Scandic-Oil позволява основна обработка на дъб и друга светла дървесина като: лиственица, бор или клен. Придава на повърхността естествен вид- оптически почти няма разлика от  необработено дърво. Само с две нанасяния постигате повърхности, устойчиви на вода и замърсявания, които са лесни за поддържане, освежаване и ремонт. Маслото е особено екологично, със слаб мирис, нанася се лесно и бързо. След два часа може да се нанесе втори слой, така че е възможно в рамките на един ден, повърхността да е напълно обработена, като изглежда удивително естествена и дишаща.

 

OLI-NATURA 1К/2К HS Hard Wax Oil

1K/2K HS Масло с твърда вакса за професионална основна обработка на силно натоварени подови дъски, паркет, дървени и коркови подове, стълби и мебелни повърхности. Предлага се безцветно, както и в различни цветове. Не съдържа разтворители.

HS Масло с твърда вакса със 100% съдържание на сухо вещество, което насища дървесината само с едно нанасяне.

Съчетава свойствата на масло и вакса в едно: маслото защитава отвътре, а ваксата създава устойчив филм на повърхността. Химически устойчиво, дишащо, лесно за почистване и поправка. Подходящо за необработени, обработени с масло или прясно шлайфани дървени повърхности, особено подходящо за масивни дървени подове/ дъски. Може да се комбинира с OLI-NATURA HS Втвърдител за ускоряване на съхненето.

 

OLI-NATURA Hard Wax Oil

Комбинация от масло и вакса за основна обработка на дървени мебели, дървени стълби и подове в интериора. Безцветно. Масло с твърда вакса с 60% съдържание на сухо вещество- съчетава най -добрите свойства на масло и восък.

С восък от карнауба- образува дишащ и устойчив филм с дискретна дълбочина на цвета. Награден с печат за качество на ECARF за безопасност срещу алергии! Много лесно и универсално приложение – със и без полиране

За всички необработени и прясно шлайфани дървени повърхности- особено подходящо за мебели, стълби, стени и тавани. Отблъскващ замърсяванията и водата, дълготраен и лесен за почистване- частично освежава, без да оставя следи.

OLI-NATURA Wood Care Oil

Масло за възстановяване на дърво- подходящо за освежаване и поддръжка на всички, обработени с естествено и бяло масло, повърхности в интериора.

Поддържащо масло за грижа и освежаване на обработени с масло порести дървени повърхности. Подходящ и за грижа на фабрично обработени с масло дървени повърхности (тествайте на повърхността). Попива в дървесината, грижи се, регенерира и връща дълбочината и блясъка на повърхността. Отблъсква мръсотията и водата. Антистатично. Удължава живота на обработените с масло повърхности. Лесно се нанася- с памучна кърпа, полираща гъба, чрез пръскане

Подходящ за играчки, без консерванти и аромати.