OLI-NATURA Препарат за почистване на дърво, за външни условия

За интензивно почистване на палуби, тераси и градински мебели.

OLI-NATURA Препарат за почистване на дърво, изложено на външни условия – мек интензивен препарат за почистване на всички дървени повърхности, изложени на открито.  Мръсотията и плесента могат да бъдат отстранени лесно, без да причиняват щети на дървото.

 

 

 

 

 

OLI-NATURA Wood soap

Натурален сапун за дърво, предназначен за поддръжка на всички обработени с масло и вакса дървени, паркетни и коркови повърхности.

OLI-NATURA Сапун за дърво е деликатен почистващ концентрат на сапунена основа за редовна грижа на всички дървени и коркови подове, обработени с масло и восък, в интериора. С този сапун подовете могат да се почистват лесно и грижливо, без да се увреждат повърхностите.

 

 

 

 

OLI-NATURA Wood-Refresher

Хидромасло за освежаване и поддръжка на всички обработени с масло порести дървени подове, стълби и мебелни повърхности.Без съдържание на разтворители.  Освежителят за дърво е специално разработен за грижа и освежаване на всички третирани с масло порести дървени мебели, стълби и паркетни подове. В допълнение, продуктът е подходящ за повърхности, които са били   фабрично   обработени   с   масло (направете   тест).  Той подновява защитния ефект и осигурява водоотблъскваща повърхност, без да променя цвета на дървото. В допълнение подхранва и се грижи за дървото, като създава антистатична повърхност, така че да се привлича малко прах.  Продуктът е лесен за употреба, без мирис, без разтворители и е природосъобразен. Благодарение на интелигентната  формула,  напоените  с  масло парцали,  тампони  или  четки  не  са  предразположени  към  самозапалване.  Втвърденият материал е безопасен за хората, животните и растенията.