Er lac- aqualaquer

aqualaquer erlacER LAC Aqualaquer е екологична водоразтворима боя- лак за метал и дърво. Тя е изключително подходяща за детски стаи, детски градини, училища, болници и др. Aqualaquer е екологична боя без мирис и е подходяща за нанасяне както на закрито, така и на открито. Нанася се върху повърхности от дърво, метал и PVC като: врати, прозорци, мебели и т.н. Боята предоставя изключителна белота и изключителна покривност (11,8 кв.м с литър боя по ISO 6504/1). За разлика от традиционните лакови бои, Aqualaquer не пожълтява никога, издържлива е на тежки условия и запазва блясъка си в течение на дълги години. Предлага се като полуматова или с висок блясък.

Техническа спецификация:

  • Оптимален начин на боядисване- за повърхности от дърво, мазилка и гипсови плоскости: Основа Uni Primer 1- 2 слоя; за метални повърхности: Основа Rust Primer 1- 2 слоя
  • Нанасяне на следващ слой- два слоя боя Aqualaquer
  • Нанасяне- с четка или валяк
  • Време за съхнене- 1- 3 часа
  • Време за повторно нанасяне- след 4- 6 часа
  • Покривност- 12 кв.м с един литър боя по ISO 6504/1

uniprimer erlacER LAC основа Uni Primer е водоразтворима висококачествена основа по нова технология, подходяща за използване на открито и закрито. Разрежда се с вода, няма мирис, не съдържа ОЛОВО и ХРОМОВИ вещества. Нанася се лесно и гарантира отлична адхезия. Представлява идеална основа за екологичната боя- лак Aqualaquer.

 

rust primer erlacER LAC основа Rust Primer е бързосъхнеща антикорозионна основа за нанасяне върху метални повърхности, с цел дълготрайната им защита от корозия. Защитата на металните повърхности от образуване на ръжда е основна цел, от която се ръководим при избирането на продукти за боядисване на метал. За идеални естетически резултати и за дълготрайна защита предлагаме полагането на Rust Primer преди нанасяне на водоразтворима боя Aqualaquer.