Floor varnish- Er lac

floor varnish eco gloss erlacER LAC Floor Varnish е водоразтворим лак за дървени подове, който се разрежда с вода, няма мирис и се нанася изключително лесно. Предоставя гладка и блестяща повърхност, не се влияе от препарати за почистване и запазва блясъка си с години. Floor Varnish е лак за под, който притежава отлични механични качества и издържливост. Предлага се с висок гланц и полуматов.

„Изпитайте удоволствието от топлотата и красотата на дървените подове, защитавайки едновременно с това околната среда.“

Техническа спецификация:

  • Оптимален начин на боядисване- дървени подове: 1- 2 слоя основа Floor Primer
  • Нанасяне на следващ слой- два слоя лак Floor Varnish
  • Нанасяне- Floor Primer (основа): с четка или валяк; Floor Varnish (лак): с четка
  • Време за съхнене- без прах: 1 час; пълно съхнене: 12- 24 часа
  • Време за повторно нанасяне- след 24 часа
  • Покривност- 7- 8 кв.м с един литър лак

floor primer n12 erlacER LAC Floor Primer е водоразтворима основа за под, която се разрежда с вода, няма мирис, нанася се изключително лесно, запълва отлично и се шлайфа бързо.

 

 

floor fix erlacER LAC Floor fix е пълнещ кит във формата на гел, който е специално разработен за дървени подове. Floor fix служи за запълване и изравняване на дефектите между фугите до 2 мм. Той се използва смесен с дървени стърготини и има невероятни свързващи свойства, като запазва еластичността си във времето.

Приложение:

Повърхността трябва да бъде много добре почистена, обезмаслена и след това подсушена. Нанася се при температура от 5- 35° и влажност под 80%. Преди нанасяне се разбърква много добре с добавени около 20- 30% стърготини, получени при шлайфане на дървото с абразив р60. Вече получената смес се нанася с неръждаема шпатула като може да се нанесе повторно или да се шлайфа след 20 минути до 1 час, в зависимост от температурата и плътността на слоя.