Er Lak- aqua stain

Новата водоразтворима система от лакове AQUA STAIN се състои от три специализирани продукта, които задоволяват всички изисквания за защита и оцветяване на външни и вътрешни дървени повърхности.

Aqua stain primeER LAC Aqua Stain основа е водоразтворим консервант без мирис, който се използва за нанасяне върху дървени повърхности, които са изложени както на вътрешни, така и на външни условия. Прониква в дълбочина и защитава дървото от червеи и гъбички. Предлага се само безцветна.

 

 

aquastain erlacER LAC Aqua Stain интериор е водоразтворим лак без мирис, предназначен само за вътрешно боядисване на дървени повърхности. Лакът е издържлив на химически въздействия. Предлага се като безцветен с висок гланц и безцветен полуматов, както и в 15 привлекателни естествени разцветки.

 

 

aquastain erlacER LAC Aqua Stain екстериор е водоразтворим лак без мирис, предназначен за външно боядисване на дървени повърхности. Предоставя дългогодишна защита на повърхността. Предлага се като безцветен с висок гланц и безцветен полуматов, както и в 15 привлекателни естествени разцветки.

 

 

Техническа спецификация:

  • Оптимален начин на боядисване- за вътрешни повърхности: 1 слой основа, след което 2 слоя Aqua Stain за интериор; за външни повърхности: 1 слой основа, след което 2 слоя Aqua Stain за екстериор
  • Нанасяне- с четка или валяк с тънък косъм
  • Време за съхнене- 2- 3 часа
  • Време за повторно нанасяне- след 5- 6 часа
  • Покривност- 8- 10 кв.м с един литър боя