Китове за дърво

IMPA ЦВЕТНИ КИТОВЕ ЗА ДЪРВО

Водоразтворими китове за дървени повърхности. Идеални както за вътрешна, така и за външна употреба. Лесни за разнасяне, с отлични абсорбиращи свойства- не се напукват, благодарение на изключителния си състав. Съхнат бързо, оставяйки повърхността с гладък финиш.

Начин на нанасяне:

Китовете са предназначени за поправка на дефекти по дървото като: драскотини, пукнати и вдлъбнатини. Силно се препоръчват за таванни и подови покрития, мебели, MDF, меки и твърди дървесини и много други.

Уверете се, че повърхността е суха и обезпрашена и я обезмаслете преди нанасянето на кит. В случай, че дефектът е дълбок, оставете да изсъхне и нанесете повторно. Когато изсъхнат, китовете на Impa са изключително лесни за шлайфане, заглаждане, пробиване и рязане.

След употреба, затворете опаковката добре. След време, при отваряне на кутията, китът може да е по- твърд, така че преди да го използвате отново, просто добавете малко вода, за да се възстанови нормалната му консистенция.

IMPA КИТ WOODFIX

Направен от натурален восък, не уврежда дървената повърхност, идеален за бързи и лесни корекции на дървото.

Мекият кит е отличен за корекция на леки дефекти върху меламинови плоскости, PVC дограми и други. Гъвкав е, не се бели и може да бъде боядисан отгоре като ретуширане за перфектен резултат. Без мирис и вредни разтворители. Цветовете са устойчиви на светлина. Китовете са напълно съвместими с всички видове последващи покрития.

Начин на нанасяне:

  1. Почистете и обезмаслете добре повърхността. Използвайки отвертка или длето, отстранете всички трески или дефекти по дървото, за да създадете добра основа за нанасяне на кита/ восъка
  2. Запълнете дефекта и заравнете с шпатула
  3. Продуктът се втрива чрез малка или много тънка стоманена тел
  4. При необходимост пребоядисайте или ретуширайте

ПОЛИРАЩА ВАКСА 500МЛ

Полираща вакса с натурален восък, предназначена за възстановяване на мебели. Придава нова структура на мебелите като премахва съществуващите петна, драскотини, черти и отпечатъци. Лесна е за нанасяне. Кремообразната структура на ваксата предпазва от образуването на пукнатини, избледняване или събирането на много материал по повърхността. Професионален продукт, съдържащ основно восък от минерален, животински и растителен произход. Възвръща блясъка и естествения цвят на дървото и позволява ретуширане на евентуални дефекти. Може да бъде нанесен с четка или вълнен плат. Трябва да се изчака преди полиране. Съдържа чист пчелен восък и карнауба.

Начин на нанасяне:

  1. Нанесете с четка или вълнен плат. Ако се нанася върху боядисана повърхност, винаги се препоръчва предварителен тест.
  2. Заравнете нанесеното количество с кърпа
  3. Оставете да подейства 1- 2 часа
  4. Полирайте с четка или кърпа, която не оставя власинки

IMPA ЛЕПИЛО ЗА ДЪРВО PRIMACOL D2

Готово за употреба лепило, което остава безцветно след изсъхване и е подходящо за всички типове дърво.

Повърхността трябва да бъде суха и чиста от прах и силикони. Нанесете лепилото с шпатула, четка или валяк. Нанесете равно количество само на едната повърхност. Съединете двете повърхности, докато лепилото е все още мокро, с малък натиск. Почистете лепилото с влажна кърпа преди да е засъхнало. Препоръчва се да се извърши подходящ тест за всяко приложение.