Подготвителни материали за авторепаратура

Марката Chamäleon е представена за първи път през 1965 година в Шверте, Германия. Тогава, както и днес висококачествените подготвителни продукти се произвеждат под познатото черно- жълто лого.

По онова време тези продукти са се произвеждали основно за немския пазар и оттогава те не отстъпват пред най- висококачествените материали, на които всички професионалисти са можели да разчитат.

От 2002 година целта вече е навлизане на международните пазари и разширяване на асортимента, а в същото време и запазване на доверието към продуктите „Made in Germany“. Поради тази причина марката Chamäleon се закупува от нов екип квалифицирани мениджъри, насочени към постигане на целите за разширяване и бъдещо развитие. За център на компанията е избран град Хайделберг.

Chamäleon GmbH успяват да развият вече придобилата успех марка и да създадат международна популярност със своя асортимент от авторепаратурни продукти.

Рецептата за успех се крие в предлагането на идеалното съотношение между цена и високо качество на продукта , а днес това прави жълто- черната марка от Хайделберг, един от лидерите на пазара в много страни.