Водоразтворими бои за автомобили

De Beer е марка на Valspar bv., в миналото  De Beer Lakfabrieken B.V. Компанията е създадена през 1910г. и произвежда бои за авторепаратура от 1951г. През 1980г. отваря врати настоящата производствена база в Лилещат- Холандия, а сега от нея се доставят продукти в повече от 100 страни в света. През 1982 г. е  представена първата микс система с бои, а през 2000 година De Beer представя и  водоразтворими продукти на пазара. С влизането на закона за VOC продукти в Европейския съюз от началото на 2007г., водоразтворимата система 900 в комбинация с  HS420 серия 3000 съчетават една напълно завършена VOC продуктова  гама. От 2004г. компанията De Beer е част от Valspar Corporation САЩ -един от най-големите производители на бои и покрития в света.

Като резултат от високото ниво на ефективност и изключителен качествен контрол, De Beer има възможността да доставя на световния пазар своята компактна, завършена и висококачествена система автобои, притежаваща идеален баланс между цена и качество. Визията на компанията е да разработи продукти, с които да дадат възможност на своите клиенти да повишат печалбата си.

Непроменящото се качество, едновременно на продуктите и начина на работа, съчетано с грижата към природата- гарантират безкомпромисна цялостна система: “ Здраве, Природа, Качество и Защита“. Тази система е базирана на ISO 9001 (работните процеси) и ISO 14001 (природно съобразно), а това е контролирано и сертифицирано от регистъра за осигуряване на качество на L.Loyd.