Бои за интериор и екстериор

ER-LAC е гръцка компания,  базирана в Полидендри Атикис, 34 км северно от Атина. От дълги години тя е специализирана в производството на продукти за интериорния и екстериорен дизайн като: лакове и бои за дърво и метал, синтетични смоли, изолационни материали, мазилки, латекс, фасаген, бои за автомобилната индустрия, байцове, оцветители, уплътнители, разредители и др.

Днес, ER-LAC предлагат невероятна гама продукти, покриващи не само традиционните, но също и специализираните изисквания на пазара. Ненадминати в създаването на уют и атмосфера, висококачествени и дълготрайни бои и покрития- това е основният акцент на производството.

Една от  главните  цели на компанията е да разгърне още повече експортните си продажби. За тази цел от 2000 година заработва и производствената база в Кайро, Египет. Безценният опит, събран под африканското слънце, помага на ER-LAС да бъдат един от европейските лидери в боите с повишени изисквания за атмосферна устойчивост. Всички продукти на компанията са сертифицирани и с гарантирано качество.

Сега, ER-LAC е една високотехнологична компания, съумяваща да откликва на предизвикателствата на пазара. Тя е един коректен партньор с вкус към модерното.