Професионални машини и инструменти

Festool е немска компания с традиции, която разработва най-качествените електрически и пневматични машини и инструменти за професионална употреба, като в същото време създава и потребители с безкомпромисни изисквания. Още от основаването на Festool през 1925 година като фамилна компания, най- силните приоритети са качеството и новите технологии. Над 300 патента и повече от 80 награди за продукти и професионализъм, доказват че си заслужава да се следват тези принципи.

Повече от 90% от клиентите на Festool остават докрай лоялни към марката, защото са сигурни, че компанията ще запази конкурентността си през годините. Те също вярват и в етикета „Произведено в Германия“ и се осланят на това, че притежавайки гамата инструменти на Festool, те биха предоставили най- добрите услуги. Клиентите очакват много и има много добра причина за това: Като професионалисти, те често работят при изключително трудни условия. Поради това, те се нуждаят от най- добрия инструмент, който се предлага на пазара. Festool го осигуряват. Факт е, че те могат да сътворят това и го правят поради близостта и връзката си със занаятчиите, които черпят от страстта на Festool за постигане на отлични резултати. Това означава, че очакванията на клиентите остават високи…

Затова сега имаме и най-добрите гаранционни условия-All inklusive- това е нещо, което прави възможно клиентите на Festool да се чувстват привилигировани.