Аерозолни покрития и декоративни бои

Maston Ltd е финландска компания, създадена през 1968 година, когато за първи път стартира производството на спрейове във Финландия. Днес Maston е водещ производител на аерозолни покрития в Северна Европа и е измежду най- опитните действащи производители на спрейове в цяла Европа. Освен аерозолни бои, Maston произвеждат и бои в опаковки между 250 и 1000 мл. Съсредоточени върху постоянното развитие на продуктите и поддържането на високо качество на суровините, те предоставят пълна техническа гаранция и лесна обработка на повърхността. Maston притежават множество патентовани решения. Например: Водоразтворимите аерозоли на Maston H2O! са квалифицирани като не запалими- приети за първи сред този тип покрития в Европа (съобразен с Европейската директива 2008/47/EC). Maston Ltd е отличен със знака за най-високо качество във Финландия и затова флагът на страната е на всяка опаковка.

PatentТази маркировка означава, че съответните аерозолни продукти на Maston притежават патентованата Blue Sprayjet регулируема дюза, която гарантира оптимални резултати,близки до тези на бояджийския пистолет.

Като основно правило може да се каже, че аерозолите на Maston са подходящи както за всички необработени повърхности, така и за вече старо лакирани или боядисани. Не се препоръчва боядисването единствено на повърхности, третирани с вакса или масла. Ако има съмнения относно това, дали основата е подходяща, Ви съветваме просто първо да направите  тест върху предмета, който ще се боядисва. Така че не изхвърляйте любими вещи, дори и те да си мислят, че изглеждат износени. Несъмнено винаги може да се открият предмети, които може да имат нужда от нов живот като някои вещи, използвани за хоби: фото рамки, мебели, вази, свещници, китари, инструменти, дръжки, интериорни врати, екстериорни мебели, лейки или каквото въображението може да подскаже. С много малки усилия, могат да се спестят средства и да се създаде нещо красиво. Винаги собствената изработка има много по- голяма стойност за притежателя и, отколкото ново закупената.

Опитайте,ще ви се получи…