OLI-LACK Масла и вакси

OLI-NATURA е нашият етикет за естествени масла и вакси, които са високо ценени от реномирани производители за обработка на мебели и паркет, в допълнение към дървообработващата индустрия. Използват се само суровини, които са нетоксични и безвредни за здравето, като фино ленено масло или карнаубски восък, които се рафинират в сложен процес. Много важни стъпки в процеса се изпълняват „на ръка“, поради което OLI-NATURA може също да се украси със заглавието ПРОИЗВОДСТВО.

ЕСТЕСТВЕНО. ЗДРАВО. КРАСИВО.

В OLI-NATURA отдават голямо значение на използването на висококачествени и естествени суровини като ленено масло или восък от карнауба. Следователно продуктите осигуряват здрави, водоотблъскващи повърхности и в същото време придават красив вид и усещане на дървото.

ПРИЛОЖИМИ НА МНОГО МЕСТА

„OLI-NATURA масла и вакси“ могат да се нанасят както на ръка, така и с машина и са подходящи за обработка на мебели, стъпала и подове от почти всички видове дърво. Те създават много здрави и лесни за почистване повърхности, които се отличават с изключителна устойчивост на битови химикали и течности. Те също така позволяват на дървесината да диша, което влияе положително на вътрешния климат. Що се отнася до скоростта, твърдите масла и восъци могат да бъдат обработени с добавката втвърдител OLI-NATURA. Обработената по този начин повърхност е напълно втвърдена в рамките на един ден.

ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА ИДВА ОТ ВЪТРЕ

„OLI-NATURA масла и вакси“ предпазват дървото отвътре и ви приветстват да го погледнете и докоснете с външния му вид и гладко усещане. Безцветното масло придава на дървото естествен и свеж вид, порите остават отворени и фладера се откроява красиво. Цветните масла извеждат естествения цвят от дървото. Техните пигменти запазват формата и структурата на дървото и следователно придават желания цвят на повърхността. Цветовата палитра варира от черно през различни нюанси на сивото до полярно бяло. В допълнение, цветните масла могат да се смесват заедно, така че могат да създават различни цветове.

ЗА ЛЮБОВТА КЪМ ДЪРВОТО

За да могат импрегнираните с „OLI-NATURA масла и вакси“ мебели, подови настилки или стъпала, да издържат и да доставят удоволствие дълги години, те се нуждаят от малко внимание. Ще трябва да предприемете само няколко лесни стъпки, за да поддържате повърхността в добро състояние. Обработеното с масло дърво трябва периодично да се освежава с „OLI-NATURA Wood Care Oil“, докато повърхностите, обработени с твърд восък, трябва да се освежават с „OLI-NATURA Wood Care Wax“. Редовното почистване със „Сапун за дърво OLI-NATURA“ осигурява отличен вид на повърхностите.